søndag den 8. maj 2011

AUO n 71-tuumainen ultralaajakaistaosan 3D LCD-paneeli silmät on

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/08/auos-71-inch-ultra-wide-3d-lcd-panel-eyes-on/:


Vaikka jaloittelu Shenzhen aiemmin tänään, päätimme pysähtyä Kiina optoelektroniikan Näytä Expo juhlan katsomalla AUO n "maailman suurin" 71-tuumainen 21:9 3D LCD-paneeli. Huh, mikä suupala, mutta tämä 240Hz ultrawidescreen on todellakin suurempi kuin osa-60-tuumainen tarjonnasta Vizio, JVC ja Philips. Mutta onko se hyvä? Asetamme passiivinen 3D-lasit ja totesi kokemus on yllättävän mukava ja tehokas (jopa noin 40 asteen päässä ennen kuin osui seinään), vaikka kiiltävä näyttö on osoitus naapurimaiden koju oli hieman luotaantyöntävä. Tämä olisi todennäköisesti pienempi ongelma nöyrä asuinpaikkaa, joka tapauksessa.



Mitä käytettävyys, AUO kertoi meille, että Kiina-pohjainen TCL on ensimmäinen poimia tämä peto paneeli, ja lopullinen tuote olisi elokuussa. Sen lisäksi, että emme voi puristaa ulos lisää infoa muita merkkejä, joten parhaiten kirjallisesti lähimpään jälleenmyyntisopimuksen tuoda tämä eksoottinen elokuva TV. Lisää silmät-on kuvia galleriassa alla.


AUO n 71-tuumainen ultralaajakaistaosan 3D LCD-paneeli silmät on alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 08 toukokuu 2011 13:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar