mandag den 4. juli 2011

Apple sallia lisenssitön virtualisoinnin kanssa OS X Lion, kehittäjät karjaisu ilosta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/04/apple-to-allow-license-free-virtualization-with-os-x-lion-devel/:


Kehittäjät ja IT-johtajien on syytä hymyillä tänään, koska se näyttää Apple on muuttamassa lähestymistapa virtualisointiin . Mukaan Mac huhuja, käyttäjät, jotka lataavat asiakas version OS X Lion voi suorittaa yhden tai kaksi virtualisoitu kopioita saman Macin, käyttämällä työkaluja kuten VMware tai Parallels . Tämä toiminto ensin esiin Leopardin kanssa, mutta oli saatavilla vain käyttäjille, jotka ovat saaneet tyyris OS X Server lisenssiä. EULA on 10,7 kuitenkaan viittaa siihen, että Lion omistajat eivät tarvitse mitään ylimääräisiä lisenssejä korjailla pois varajäsen OS universumiin. Se on uutinen, että yritys yhteisön varmasti tervetulleita, mutta meidän täytyy odottaa hieman kauemmin ennen ajoa Lion virtuaaliseksi valtakunta, myöhemmin tässä kuussa .

Apple sallia lisenssitön virtualisoinnin kanssa OS X Lion, kehittäjät karjaisu ilosta perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 heinäkuu 2011 13:04:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TUAW | lähde Mac Huhut | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar