mandag den 4. juli 2011

Caffenol muuttuu Folgers osaksi DIY elokuva kehittäjä - kofeiiniton ei tee (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/04/caffenol-turns-folgers-into-diy-film-developer-decaf-wont-do/:

Caffenol muuttuu Folgers osaksi DIY elokuva kehittäjä - kofeiiniton ei tee (video) Tiesimme pikakahvia oli jotain hyvääkin. Folks at Tee vain demoed melko uusi menetelmä kehittää negatiiveja rulla mustavalkoinen elokuva - sinä muistat elokuvan , eikö niin? Tunnetaan Caffenol, prosessissa smattering kotitalouksien aineita, kuten C-vitamiini jauhe, pikakahvi (kofeiinia vain), hyvä Ole H 2 O, ja Cascade. Tietenkään se ei ole niin yksinkertainen kuin heittää tämä kamaa kahlata ämpärin filmirullan ja sekoitu, mutta se ei ole niin monimutkainen, joko. Jos etsit jotain tekemistä niiden kanssa instant kiteitä, ja vielä ei-digikamera päivänä ympäri, hypätä ohi taukoa homebrew opetusohjelma.

Jatka lukemista Caffenol muuttuu Folgers osaksi DIY elokuva kehittäjä - kofeiiniton ei tee (video)


Caffenol muuttuu Folgers osaksi DIY elokuva kehittäjä - kofeiiniton ei tee (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 heinäkuu 2011 04:44:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Tee | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar