mandag den 4. juli 2011

Nice virkistävä lasi kirkkaista Olut: Pintley tuo mukanaan sosiaalietuuksia Työkalut oluen arvioita

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Z3kQertHb98/:

Tänä päivänä ilo, hilpeys, ja lähes vakio päihtymys, etkö velkaa itsellesi saastuttaa kehon kanssa vain hienoimpia yhdistyessä ruis, ohra, humala ja vesi? Koska olut tuntija, olen hitaasti kasvanut ja parantanut omaa massiivisen ympärysmitaltaan säännöllinen nauttiminen korkea-kalori, korkea-hop olut viime vuosina ja tähän asti ei ollut lähde olut tietoa - paitsi suusanallisesti ja prettiness merkintöjen puettu minun edessäni lähikaupoista - ehdottaa mikä olut on paljon parempi kuin sen veljet ja sisaret.


Asti.


Anna Pintley (ei, en huomaa, pint.ly joka menee bit.ly ). Tämä sivusto on ollut voimassa vuodesta 2008, mutta on silti ilmeisesti Beta. Se käynnistyi, kun perustaja Tim Noetzel oppinut Majesteettiuden eurooppalaisia ​​oluita saatuani blitzed ilta toisensa jälkeen on Alts Baden-Württembergissä, Saksassa.


Desperate tuoda asia, joka teki Euroopasta suuri - eli säännöllinen ja koko hävitetty hengen kautta jatkuva alkoholinkäyttö - Yhdysvaltoihin, hän ja omistautunut tiimi tipplers rakennettu Pintley Arvioi ja kommentoida erilaisia ​​olutta.




Verkko on melko perus: kirjaudut sisään ja arvostella oluita. Löytyi uuden? Stick se sisään Discovered jonka haluat jakaa ystäviesi kanssa? Tweet linkkiä. Se ei kuitenkaan avaa maailman veneen oluen koko muuta yleisöä, epäilen, keskimääräinen olut juoppo käyttää sivuston selvittää Bellin Oberon on tosi suuri, kun pullo snobs huomaat että Porkslap Ale in voi on juuri taivaasta.


Sivusto on vähän karu juuri nyt, mutta Noetzel ym. ovat luoneet eräänlaisen hakemiston hienoja oluita ja he työskentelevät suoraan panimoiden kanssa kasvaa tietokantaan. Ne ovat myös luoneet iPhone App varten humalassa liikkeellä ja siellä on myös mobiili versio sivustosta.




Maailmassa, jossa kaikki on ominaista Otaku-kuin pakkomielle, on hyvä mennä paikkaan, jossa lukee "Tämä, mukaan paljon ihmisiä, maistuu hyvältä." Sen sijaan yksityiskohtaisia ​​blar-de-blar noin sitrushedelmien muistiinpanoja ja napalmia vivahteita takana kielen saamme yksinkertainen, numeerinen kuvaus. Ja mikä tärkeintä, voit käyttää sivuston löytää enemmän asioita juoda.


Joten rintareppu sen takaisin, imeä sitä alas, ja tuijottaa tyhjyyteen kuin saat rohkeutta puhua, että kaveri tai tyttö joku toi grilli tänään ja vaikuttaa olevan poissa kaupungista, eivätkä ne välttämättä ole hymyillyt sinulle Jossakin vaiheessa viimeisen kolmen tunnin aikana tarttumalla hampurilainen. Onhan sillä suuri mies sanoi kerran, olut on todiste siitä, että Jumala rakastaa meitä ja haluaa meidän olevan onnellisia.



Bonus # 1 ja bonus # 2



Ingen kommentarer:

Send en kommentar