mandag den 4. juli 2011

IRIVER P8 pelaaja ponnahtaa Venäjän päällä, pakkauksissa ihmeellinen akku

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/04/iriver-p8-player-pops-up-on-russian-site-packs-prodigious-batte/:

IRIVER P8

Siitä on aikaa kun IRIVER viime päivitetty sen P-sarjan suuren näytön kannettavat mediasoittimet, - niin kauan itse asiassa, että luulimme sarjassa oli yksinkertaisesti ollut eläkkeellä. Kuvittele meidän yllätys, kun tämä viiden incher piipahti yhtiön Venäjän sivusto, urheilu pitkä lista tuetuista tiedostomuodoista ja jopa pidentää akun käyttöikää (jopa yhdeksän tuntia videota ja 40 tuntia äänen). P8 tulee 8GB ja 16GB makuja, mutta myös pakkauksissa microSD-korttipaikka luovimista on lisää tallennustilaa. Et ole rajoitettu katsomaan leikkeitä 800 x 480 kosketusnäyttö joko pelaaja ylpeilee HDMI-portti työntää HD sisältöä suoraan televisioon. Tietenkin, onko tämä puoli tuuman paksuinen, puoli-kiloinen laite koskaan tekee American rannoille tai kuinka paljon se maksaa, kun se jää nähtäväksi. Tutustu galleriassa paina laukausta alla.


Galleria: IRIVER P8



IRIVER P8 pelaaja ponnahtaa Venäjän päällä, pakkauksissa ihmeellinen akun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 heinäkuu 2011 15:47:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Akihabara News | lähde IRIVER Venäjä | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar