mandag den 4. juli 2011

Matkapuhelimesta ovat vaarallisia / ei vaarallista: syöpä asiantuntijat sanovat "Mitä, minä huoli?"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/04/cellphones-are-dangerous-not-dangerous-cancer-experts-say-wh/:

Jos et ole jo saanut piiskaniskuvammoilta alkaen käynnissä kännykällä - syöpä keskustelussa , juuri julkaistu tieteellinen tarkastelu voisi vain tehdä temppu. Paperi-, julkaisi perjantaina asiantuntijapaneeli Britanniasta, Ruotsista ja USA teki perusteellisen selvityksen aiemmista opinnoista, ennen kuin voidaan päätellä, että nykyinen kirjallisuus on "yhä vastaan" teoria, että matkapuhelin käyttö aiheuttaa aivokasvaimia aikuisilla. Tutkijat myös kyseenalaistaa biologisten mekanismien taustalla tätä hypoteesia, tunnustaen samalla joitakin viipyvä epävarmuustekijöitä, koska tiedot lapsuusiän kasvaimia ja pidemmän aikavälin tutkimusta ei vielä ole.



Tulokset tulevat muutaman viikon kuluttua Maailman terveysjärjestö WHO julkaisi oman kirjallisuuskatsaus, jossa se ​​väitti, että matkapuhelimet tulisi harkita " mahdollisesti syöpää . " Mutta Anthony Swerdlow, professori Britannian Institute of Cancer Research ja johtaja viimeisimmän tutkimuksen, sanoi ryhmänsä työtä ei välttämättä ole ristiriidassa WHO, koska tämä oli yksinkertaisesti pyrkii arvioimaan syöpäriski omien "esisäädettyä luokittelujärjestelmä "- millä asioita, kuten marinoituja vihanneksia ja kahvia pidetään myös" mahdollisesti syöpää aiheuttava. " Valitettavasti tämä ei tarkoita, että keskustelu kuolee alas lähiaikoina, vaikka Swerdlow odottaa enemmän lopullisia johtopäätöksiä lähivuosina - olettaen tietysti, että kaikki meidän aivot eivät ole kääntyneet kaurapuuroa mennessä.

Matkapuhelimesta ovat vaarallisia / ei vaarallista: syöpä asiantuntijat sanovat "Mitä, minä huoli?" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 heinäkuu 2011 06:19:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Sanallisesti | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar