mandag den 4. juli 2011

AT & T tarjoaa standardin vakuutus iPhonen omistajat alkavat 17 heinäkuu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/04/atandt-to-offer-standard-insurance-for-iphone-owners-starting-july/:


Jos sinulla on AT & T iPhone omassa hallussa, siellä hyvät mahdollisuudet olet nopeasti vilkaisi käytettävissä vakuutus vaihtoehtoja ja huomannut että he ... No, TAD on spendy puolella. Big Blue on ainoa ratkaisu vaatii 12 dollaria kuukaudessa lähtöhinta - katsoo, että on ennen vähennyksen saa otettava lukuun, emme vain pysty kuvittelemaan sitä myy kuin kuumille kiville. Vuorovedet näyttävät kääntävän kuitenkin; mukaan AT & T: n virallinen sivusto, iPhonet voivat saada Asurion Mobile vakuutuksia 17. heinäkuuta. Näiden uusien suunnitelmien, kuukausittaiset kustannukset romahti paljon järkevämpää 5 dollaria, jolloin se on pienempi Verizon versio. Olemme edelleen odottaa sanaa vähennyskelpoisia, vaikka muut älypuhelimet samalla Protection Plan vaativat 125 dollaria korvaava maksu. Tässä on haittapuoli: se on vain ensimmäisen 30 päivän kuluttua laite on ostettu, mikä tarkoittaa, kuka tahansa hankittu iPhone ennen kesäkuun puolivälissä haluaa pitää näissä tapauksissa ja näytön suojainten liimattu tiukka. Ei myöskään intiimi yksityiskohdat millaisia ​​vahinkoja on katettu - hyvä nämä asiat ovat niin vaikeita tuhota , eh?

AT & T tarjoaa standardin vakuutus iPhonen omistajat alkavat 17 heinäkuu alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 heinäkuu 2011 15:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink MacRumors | lähde AT & T | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar