mandag den 4. juli 2011

Quadrocopters reined in vuoteen Kinect talutusnuorassa, me tuntevat olonsa turvallisemmaksi jo

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/04/quadrocopters-reined-in-by-kinect-leash-we-feel-safer-already/:

Kinect ohjattu quadrocopter

Tuntuu siltä, ​​folks haltuunsa Flying Machine Arena ovat vihdoin saalis - ne quadrocopters aikovat tappaa meidät kaikki. Onneksi jälkeen opettakaa heitä tasapainoilemaan ja napauta joitakin sävelmiä , tutkijat tulivat järkiinsä ja laita lentävät koneet Kinect-ohjattu talutusnuorassa. Sen sijaan flitting noin itsenäisesti , neljän rotored painajaiset ovat ohjannut nukketaiteilija heiluttamalla käsiään. Movement ohjataan oikealla kädellä samalla parantaa vasen kertoo kopteri tehdä vähän läppä sen gradu huvi, ja komentava taputtaa tekee istua alas kuin kiltti pentu. Mikä parasta, jos et anna sille mitään varsi kähertämiseen opetusta se vain leijuu ja odottaa kunnes kerrot se muuten. On pohtia tarkemminkin, ehkä emme ole luoda omaa murhaajia, mutta uusi ihmisen paras ystävä - Hehän eivät syö paljon ja ei voi pureskella up your kaukosäätimet. Tsekkaa video tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus Quadrocopters reined vuonna vuoteen Kinect talutusnuorassa, me tuntevat olonsa turvallisemmaksi jo


Quadrocopters reined in vuoteen Kinect talutusnuorassa, me tuntevat olonsa turvallisemmaksi jo alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 heinäkuu 2011 01:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Flying Machine Arena (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar