mandag den 4. juli 2011

Julistus Vakuutus Independence (osa II): Vapauta Health IT startups

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/LtoKt26UqzU/:

Dave Chase on perustaja ja toimitusjohtaja Avado , TechCrunch Häiritä NYC finalisti. Aiemmin hän toimi liikkeenjohdon konsulttina Accenturen terveydenhuollon käytäntöjen ja oli perustaja Microsoftin Health liiketoimintaa. Tämä on osa II kaksiosaisen postitse. Voit seurata häntä viserrys @ chasedave .


Osassa 1 , olen esittänyt kuljettajien julistuksen vakuutus Independence lukien seuraavat:



  • Protestoivat Healthcare verotuksen byrokraattisuuteen

  • Uusi Care & maksujärjestelmiä vauhdittaa New Health IT Kategoriat

  • Cautionary Tales terveydenhuollon Yrityksiä Telco ja sanomalehtialaa


Lähentyminen tekijöistä Industry keskeytyminen


Harkitse seuraavia lähentymisen tekijät ymmärtää laajuuden tarvetta innovaatioita terveydenhuollon:



  • Yli kolmasosa työvoimasta odotetaan olevan pysyvä freelancereita, palveluntarjoajien, konsulttien ja yrittäjien nolla odotus työnantajan palveluntarjoajan vakuutuksen. Heillä on korkea motivaatio tulla lukutaito terveystaloustiede maksaessasi suoraan omasta terveydestään suunnitelma. Terveys suunnitelmat ovat vielä suunniteltu ja myyty ryhmien sijasta yksilöitä vaikka lähes puolet väestöstä on ostaa terveydenhuollon suunnitelmia suoraan eikä niiden vastaanottamisesta kautta heidän työnantajansa.

  • 110mm amerikkalaiset kata mitä kutsutaan omarahoitukseen suunnitelmat. Tämä tarkoittaa suuri työnantaja maksaakin suoraan työntekijöilleen terveydenhuollon versus ottaa vakuutusyhtiö hallita riskejä. Ne ovat aggressiivisesti toimeenpanon oman DIY terveydenhoitojärjestelmän uudistamisesta ja ei tarvitse odotella DC.

  • Kuten on nähty, Massachusettsissa oma terveys uudistus, massiivinen uusi aalto ihmisiä tuodaan virallisesti osaksi terveydenhuoltojärjestelmää kun vakuutus toimeksiantoja potkia vuonna 2014. Tämä erityisen kannat ennestään pulaa perusterveydenhuollon lääkärit.

  • Se on hyvin ymmärretty, että ikääntyminen ikäluokkien rasittaa järjestelmää kuin mikään ennen sitä.

  • Lähes puolet kaikista amerikkalaisista on krooninen sairaus. Tämä kuluttaa 75% kaikista terveydenhuollon menoista eli yhteensä 1,8 dollaria biljoonaa (kyllä, "T").

  • Yli puolet ihmisistä ei noudata lääkärin hoitosuunnitelmaan. Vaikka jotkut ovat selkeästi piittaamatta niiden lääkärin neuvoja, useimmat yksinkertaisesti unohtaa tai väärin suuntiin he saivat.


Ainoa toivo puuttua tähän lähentyminen tekijät muuttavat miten hoito on toimitettu ja maksettu. Muun muassa se välttämätöntä, että siellä on suurempaan tehokkuuteen - alueella, jossa teknologia on osoittanut se voi olla tärkeä rooli kerta toisensa jälkeen. Katsoo teknologia on tuonut vähitellen tehokkuutta terveydenhuollon, järjestöjen, kuten Qliance ja OneMedical ovat hyödyntäneet teknologiaa radikaalisti.


Ei ole sattumaa, että niiden tueksi on esitetty perustajat Amazon, aQuantive, Dell, Expedia, ja venture yritykset kuten Benchmark - kaikki organisaatiot, jotka dramaattisesti muuttanut oman toimialansa tekniikan avulla häiritä teollisuuttaan. Graafinen esitetty, miten Qliance on ansainnut Net Promoter pisteet suurempi kuin Google tai Apple alalla, joka on alhaisin keskimääräinen Net Promoter Pisteet tahansa teollisuudessa. Näet myös Yelp arvioita Qliance ja MedLion saada muita anekdootteja.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar