mandag den 4. juli 2011

Vuotanut AMD suunnitelma paljastaa uuden sukupolven Fusion tablet pelimerkkejä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/04/leaked-amd-roadmap-reveals-next-gen-fusion-tablet-chips/:

AMD tablet tiekartta

Viime aikoihin asti, AMD on pitänyt melko äiti sen tablet suunnitelmista, joilla se vain virallisesti syöttämällä hangata viime kuussa. On selvää, että ensimmäiset Z-sarjan sirut, koodinimeltään Desna , eivät ole kovin erilaisia ​​kuin muut Fusion linjaa, mutta mukaan vuotanut suunnitelma, että kaikki muuttuu sen seuraajan - Hondo. Oletettavasti seuraavan sukupolven on tablet apuvoimalaitteita tulee oja useita ominaisuuksia, jotka eivät ole välttämättömiä orastavaa form factor, kuten VGA-ulostulo, PCIe tukea, ja pari USB polkuja. Se lisää myös "aktiivinen valmiustila" mode ylläpitoon yhteyden ja vähentää virrankulutuksen ja leikkaa TDP noin kolmasosa. Hondo on odottaa tuotannon arvioidaan Q2 ensi vuonna, ja seuraajaksi Samara joka on uusi grafiikka ydin. Tutustu lähde linkkiä muutaman dioja.

Vuotanut AMD suunnitelma paljastaa uuden sukupolven Fusion tablet pelimerkkejä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 heinäkuu 2011 14:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Donanim Haber | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar