mandag den 4. juli 2011

Galaxy tab 10,1 päivitys tulossa pian, vahtimestarit TouchWiz osaksi Honeycomb aikakauteen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/03/galaxy-tab-10-1-update-coming-soon-ushers-touchwiz-into-the-hon/:

Galaxy tab 10,1 Päivitä

Että " tulevaisuuden ohjelmistopäivitys "Samsung meille lupasi Galaxy tab 10.1 on" tulossa "mukaan yhtiön kotisivuilla, vaikka, kun tarkalleen" pian "voi olla voi vain arvailla. Kun se alkaa valuu tiensä on Sammyn pöydältä, niin sitten on tuo mukanaan joukon uusia ominaisuuksia, mukaan lukien Honeycomb painos TouchWiz joka on varmasti yhtä eripuraa kuin sen älypuhelin kantaisä. Se kuitenkin pakata hienoja toimintoja, kuten multimedia leikepöydälle kopiointia ja liittämistä kuvia ja videoita sekä tekstiä, ja live Panel widget vetämiseen uutiset, sää ja päivityksiä sosiaaliset verkostot. Muita toimintoja, jotka olet tottunut Samsungin laitteet ovat myös tulossa mukaan matkalle, kuten Media Hub ostamisesta videoita ja viimeisin, voimakas versio Swype . Mukana on myös kauko-seuranta ja pyyhi toiminto niille, joilla on taipumus jättää gadgetit taakse Starbucks, ja se avautuu USB, SD-kortti, ja HDMI toiminnallisuus - asianmukaisten varusteiden kanssa tietenkin. Tutustu lähde linkkiä muutamia yksityiskohtia.

Galaxy tab 10,1 päivitys tulossa pian, vahtimestarit TouchWiz osaksi Honeycomb aikakauden alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 heinäkuu 2011 20:11:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Samsung | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar