mandag den 4. juli 2011

LG RoboKing tyhjiössä robotti voi itse diagnosoida, pyydä apua kun törmäämällä Roombaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/03/lg-roboking-vacuum-bot-can-self-diagnose-ask-for-help-after-col/:


Sick kaikkien yksisuuntainen chatit kanssa Roomba 700 ? LG: n sinulle kuulu sen uusimman itsestään diagnosoinnissa robotisoitua puhdistus avustaja . Uusin RoboKing - VR6172LVM - asettaa sinut takaisin 779000 Won (noin 730 dollaria), ja ilmeisesti urheilu hiljainen 48dB suunnittelu (kun se ei puhu, oletamme). Kiehtovimpia meille kuitenkin on botti kykyä ajaa diagnostiikka yhdellä näppäimen painalluksella, enunciating sen vaivoja, jos jokin neljästätoista testattavissa komponentit ovat-se rikki. Kuvittelemme matto mielellämme tervetulleeksi Robo perheelle, mutta kun sinulla on kaksi lemmikkieläinten harjalla ja kaikki Kitty voi tehdä, on Meow, me otaksua tyhjiö tulee esiin kuninkaana.

LG RoboKing tyhjiössä robotti voi itse diagnosoida, pyydä apua kun törmätä Roombaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 heinäkuu 2011 23:39:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Gizmodo | lähde Akihabara News | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar