mandag den 4. juli 2011

Amazon ostaa UK-pohjainen online-jälleenmyyjälinkit Kirja Oy kansainvälistää

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/RCesnM9cD_A/:

Amazon on hankkimassa jonkin kilpailijansa tänään ilmoittaa , että sähköisen kaupankäynnin jättiläinen on ostanut Kirja Oy International. Book Oy on UK-pohjainen online-kirjakaupasta tarjoaa yli kuusi miljoonaa kirjaa varten minne tahansa maailmassa. Taloudellisia ehtoja käsitellä ei julkisteta.


Miksi ostaa tämän yrityksen? Kirja Oy, on yksi nopeimmin kasvavista kirjakauppojen Euroopassa. Vähittäismyyjä on yli miljoona asiakasta ja mukana tulee myös Dodo Press jäljen ja täyttäminen keskus Gloucester, Iso-Britannia. Yhtiö alukset sen kirjoja ilmaiseksi, maailmanlaajuisesti yli 100 maassa.


Amazon tarjoaa tällä hetkellä kansainvälisiä sivustoja Saksassa, Japanissa, Itävalta, Kanada, Kiina, Ranska, Englanti ja myös espanjan-sivuston espanjankielisten maiden. Mutta yhtiö epäilemättä haluaa laajentaa yli maiden ja Kirja Oy laajentaa Reach vakiintunut asiakaskunta Euroopassa ja täyttämistä keskus.


On epäselvää mistä vapautetaan, mikäli Kirja Oy tulee Amazon omistama mutta riippumaton sivusto tai jos on taitettu Amazon alustalle.


En olisi yllättynyt, jos näemme Amazon tehdä samanlainen kehitys muissa maissa. Tiedämme, että yhtiö etsii laajentaa Intiaan, ja hankinta Flipkart , nykyinen Amazon Intian, olisi järkevää.













<


Ingen kommentarer:

Send en kommentar