mandag den 4. juli 2011

iPhone 4 prototyyppi pinnat eBay: + + + kunnossa, ostaisi taas

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/03/iphone-4-prototype-surfaces-on-ebay-a-condition-would-buy-a/:


Ja että perinne jatkuu. Joka vuosi tai niin näyttää siltä, ​​että iPhone prototyyppi joidenkin kuvaus onnistuu löytämään tiensä päälle eBay, ja hieman yli vuoden kuluttua ensimmäisestä iPhone 4 prototyyppi tiensä julkisuuteen , arvokas kohde näet edellä on nyt saatavilla julkinen huutokauppa sivusto. Tietääksemme tämä on ensimmäinen iPhone 4 prototyyppi voidaan tarjota myytäväksi eBayssa - ainakin joku, joka todella näyttää olevan laillinen ja hallussaan laitetta hän / hän väittää oman - kehuskelevan kaiverrettu "DF1692" etiketin oikeassa alakulmassa, pois äänenvoimakkuuspainike markkereita ja salaperäinen "XXGB" etiketti ympäri takaisin. Valitettavasti meille kerrotaan, että se ei voi aktivoida iTunesin kautta, ja popping vuonna AT & T SIM ei myyjä vähän hyvää. "Kurssin kello 810 dollaria ja nousee, olemme erittäin varmasti niin pienet asiat karkottavat kerääjiä ponying ylös. Hit lähde linkkiä saat tarjouksen - tiedätte, ennen Apple kätyrit vakuuttaa herra Donahoe vetää pistoke.

iPhone 4 prototyyppi pinnat eBay: + + + kunnossa, ostaisi taas perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 heinäkuu 2011 18:25:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Tämä on minun seuraava | lähde eBay | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar