mandag den 4. juli 2011

Will lapsenlapsemme kysyä mitä hittoa Facebook Oliko Someday?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/eXd4rE2QtIs/:


Vaikka Facebook suhteellinen viive sen hyväksyminen ja musiikkialalla, musiikkivideoita ja Facebook näyttävät olevan kuin asia. uusimmat ja useimmat valtavirtaan esimerkeistä on imelä makea "Unfriend You" by Greyson Chance, Bieber-a-like, joka oli sopivasti löysi YouTubessa.


Useimmat vihlova asia biisi? Chance on normalisoitunut ja emotionaalinen käyttö termillä "Unfriend" kuin verbi.


Vakavasti kautta, teini ahdistus on erilainen nyt, ollessani kolmetoista olisin jäädä kotiin, liimattu minun vaaleanpunainen ja lila muovinen puhelin (olin himoitun toisella rivillä omassa huoneessa) odottaa poika soittaa. Aikakaudella iPhone, lapset voivat vain päivittää olinpaikkansa Twitter tai Facebook, pitää seurata suhteista kuka on noudatettu ja Unfollowed, Friended ja kyllä ​​Unfriended. Äläkä edes minua alkoi voi matoja, että on Facebook Parisuhdetilanne.


Mutta aivan kuten iPhone on korvannut toinen lankapuhelimiin (joista iso juttu Paluumatkalla kun) tulee jotain lopulta korvata Mr.Zuckerberg n opus kuin mennä väylä teini tunteita? Popdust laittaa se paras , "JT on jo tuo MySpace takaisin, niin gasp-tulee meidän lopulta lapsenlapsemme kysyä meiltä mitä hittoa jotain kutsutaan Facebook oli yksi päivä? Tämä ei ole maailman haluamme ajatella. "


Ja minä kuulin ikäänkuin, melu ukkosen ...












Ingen kommentarer:

Send en kommentar