mandag den 4. juli 2011

Käytössä: webOS missä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/03/switched-on-webos-wherever/:

Joka viikko Ross Rubin edistää kytketty On , sarake noin kodintekniikan.




Tällä viikolla julkaisemaa HP kosketusalustan , ensimmäinen laite muu kuin luurin ominaisuus webOS, osuvasti osoittaa lupaus ja vaarat HP: n hyväksyi käyttöjärjestelmä. 04:03 tablet tarjoaa suuri kangas että webOS tuntui syntynyt kattamiseksi. Kuitenkin kuten Xoom ja playbook ennen sitä, kosketusalustan kärsii köyhtynyt App kirjasto muun reikiä. Jotta jakaa kehittämiskustannukset webOS ja markkinoiden laajentamiseen sen kehittäjille HP on lämmennyt ajatukselle lisensointi Palm-kehitetty käyttöjärjestelmä.



HP: n halu lisenssin webOS jatkaen tehdä perustuvia laitteita käyttöjärjestelmä tarjoilee terveellistä auttaa déjà vu niille, jotka seurasivat historia Palm, Inc. PDA edelläkävijä pyrkinyt hyödyntämään sen valta-asema kämmentietokoneet, ja torjua kilpailevien Pocket PC powered by Windows CE, lisensoimalla Palm käyttöjärjestelmä kun jatkat sen käyttöä.



Päätös osoittautui Palm lyhyen aikavälin pelastus ja pitkän aikavälin pilata. Yksi ensimmäisistä yrityksistä lisenssin Palm OS oli Handspring, perustettiin entisen Palm avainhenkilöt. Handspring luotu Treo, josta tuli Palm tultaessa älypuhelimet, kun Palm osti Handspring. Muutamat muut yritykset lisensoinut Palm OS älypuhelimille, kuten Kyocera ja Samsung, mutta sinänsä eturistiriidan luotu kilpailemalla lisenssin pakko Palm spin Palm OS ulos yritys nimeltä PalmSource , joka taittaa kolme vuotta myöhemmin.

Jatka lukemista käytössä: webOS missä


Käytössä: webOS missä alunperin ilmestynyt Engadget on ti, 03 heinäkuu 2011 18:59:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar