mandag den 1. august 2011

Sosiaalinen Broadcast Network

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cZl6xHq2Tuk/:

Joka päivä yritän tehdä Media kierrosta nähdä mitä tapahtuu. Lehdessä, Times, TechCrunch ja Twitter. Twitter kuluu kautta useita syötteenlukijat että Pyörin lähinnä tyytyä News.Me ja Media jotain uutiskirjeen että kaveri MySpace tuottaa.


Techmeme saa minun ääntä noin kerran päivässä, seuraavassa järjestyksessä: oikeassa yläkulmassa varten tuoreimmat, oikeassa alakulmassa nähdä mitä putoamisen reunasta, sitten suoraan keskelle tallustella missä kaksi tai kolme kerrosta oleskella jos jotain todella hyppäämiseen. Olen yleensä lukenut alkuun muissa paikoissa mennessä.


Google + ei tässä luettelossa, vielä. Enimmäkseen koska en ole saanut käsitellä sen perusarvo kuin uutinen laukaista. Jos olet Scoble, arvo on ilmeinen, koska hän on nyt osoittaa kääntämällä sen blogissaan. Mutta ennemmin tai myöhemmin palvelun on päätettävä, mitä se haluaa olla, kun se kasvaa - keskustelun keskitin ilman työkaluja nopeiden synteesi tiedon, sosiaaliseen ryhmään haastaa Twitter (se alkaa siellä nopeasti), tai jokin muu asia ehkä merkittävämpiä kuin nykyään arvostetaan, kuten ahdistelu hevosen YouTube live streaming eli sosiaalinen lähetysverkko.


SBN Me kutsumme sitä on kaikki varattu ja Gmailin beta toimintaa. Laukaisemista päälle oleskelupaikkoja niiden rajallinen tavoittaa vaikka päivänkakkara kahlittu ei pelota verkkojen kunnes google kääntää bitin ympäri ja parit elävät jätevirtojen API pääsy upotettu kommentoida virtoja kuin ne, joita käytämme on Gillmor Gang istunnot Friendfeed API. 10 Hangouters on enemmän kuin tarpeeksi yhteydessä live chat satoja, ja API voidaan laajentaa, jotta samankeskinen ryhmiä nimetä tai antaa mikrofonin yhteinen konsoli.


Tämä aiheuttaa paineita Google antaa tavalla varten Tweet stream, koska yhtenäistäjistä kuten Seesmic ym. on sama API ja kannustin yhdistää monia sosiaalisia verkostoja. Facebook tulee olemaan outoa roolin ottaa vähän tarjottavaa täällä, mitä YouTubessa valtava vaikutusvaltaansa video marketshare. Skype Kaupan pitkän aikavälin strategia kiipeilyä osaksi Classic 3 tai 4 verkko kasata, jossa Apple / Twitter neuvotteluvoimaa pääsy AirPlay sitäkin tärkeämpää.


G + projektipäällikkö Bradley Horowitz buttonholed pelissä TechCrunch elokuu Capital osapuoli sanoo, että hän nautti tämän viikon Gillmor Gang elää valettu aiemmin iltapäivällä. Joukkueen ennakoivasti vuorovaikutuksessa kenttäkoe käyttäjien on hyvä politiikka, mutta se korostaa myös tarvetta vastata kritiikkiin kuten Scoble n suree noin buginen ja kaada altis iPhone asiakas. Jos SBN ei ole niin piilossa prioriteetti Google (erityisesti vanavedessä Googlen TV: n Wave / Buzz kuten suorituskyky), niin millaisia ​​virus väkijoukkoja streaming kutsuu tekee vahvistamisesta Scoble kokoinen epävakautta iOS pakollisia.


Viimeinen asia G + tarvitsee mennä suoraan vastaan ​​Twitter (ja Apple) in Android / iOS Shootout. Ensinnäkin se puhaltaa valtava reikä G + sosiaaliseen ryhmään kun se on vielä muodostaa. Toiseksi, koska Facebookin Microsoft aiheuttama tyhmyys noin iPad asiakas, mitä osa 90% osuus tablet markkinoiden Haluatko menettää. Ainoa asia, G + HTML 5 iPad on menossa se, että se imee vähemmän, että HTML 5 iPhonessa. SBN tekee iPad native todennäköisemmin.


Viime viikkojen Washington tehdä selväksi, että molemmat osapuolet ovat päättäneet käyvät poliittinen kampanja reaaliajassa kautta sosiaalinen. Live-casting sulautuu yhtä hyvin tänään puolueen varainhankinta ellei enemmän kuin silloin, kun Obama juoksi pöydän alkaa varhain Iowa Kaukasuksella. Republikaanit ovat selvästi ymmärtäneet tarvetta runkoon niiden esityslistan edistävällä tavalla reaaliajassa seurata, mitä nyt Twitter uutiset sykli. Kaapeliverkkojen voi tarjota kellon ympäri kattavuutta, mutta myös poliittinen Junkies kuten minä virittää kerran Twitter varoittaa osuma push ilmoituksen bussilla.


CNN hyppäsi eteenpäin viime viikolla kyky suorina lähetyksinä t


Ingen kommentarer:

Send en kommentar