mandag den 1. august 2011

Bedphones laittaa sävelet teidän korville, tapana tulla sinun ja tyyny

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/01/bedphones-put-tunes-in-your-ears-wont-come-between-you-and-your/:

Bedphones

On olemassa kahdenlaisia ​​ihmisiä tässä maailmassa - jotka tarvitsevat ehdoton hiljaisuus nukkua, ja niille, jotka tarvitsevat taustamelua kuljettaa ne pois uninen maa. Valitettavasti, kun nämä henkilöt jakavat huoneessa tai vielä pahempaa, sänky, sotia voi seurata. Makaamaan pari kuulokkeita on parhaimmillaankin epämukavaa. Eli ellet satu omistamaan parin Bedphones - tai niin sen luoja Eric Dubs väittää. Nämä korva-koukku tyyliin silmut ovat erittäin ohuita ja pitää paikallaan pituus muovautuva muisti lanka. On jopa Bedphones app, joka voi kääntyä laitteen näyttö Android-puhelinta jättimäisen PLAY / PAUSE, hitaasti pienempi määrä kuin ajastin laskee alas, tai sammumaan kokonaan, kun olet nukahtanut (määritettynä kuinka paljon liikut) vuonna "Smart-tila." Emme odota tämän pienen parin puhelimet tuottamaan paras ääni, mutta he ovat luultavasti enemmän kuin riittävä ajautuminen pois äänikirjan tai podcastin . He saatavilla lähde linkkiä 30 dollaria.

Bedphones laittaa sävelet teidän korville, tapana tulla sinun ja tyyny perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 elokuu 2011 09:28:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Bedphones | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar