mandag den 1. august 2011

PlayStation Vita ulos lokakuussa, sanoo Blockbuster UK flyer

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/01/playstation-vita-out-in-october-says-blockbuster-uk-flyer/:

PlayStation Vita ulos lokakuussa, sanoo Blockbuster UK Flyer

Blockbuster on voinut olla sen osake on ongelmia täällä Yhdysvalloissa, mutta se ei tarkoita sen British veljensä ei mene tarpeeksi hyvin (ja vuoto) iso-shot Julkaisupäivä tai kaksi. Mukaan flyer heiluttua Blockbuster logo ja että hyvä "ol co.uk laajennus, PlayStation Vita laskeutuu Iso-Britannia 28. lokakuuta. Se pahaenteisesti lähellä Halloween - ei että me viittaa kenenkään on ottaa ennalta loma PSV boot-tärisee, tai jotain - ja flyer n lasku vapauttaa ennustus neliöitä mukavasti Sonyn "vuoden 2011" käynnistää ikkunassa. Kuten aina, kannattaa ottaa huhut ja vuodot kuten tätä jyvän suolaa - mutta harkitsee Sonyn sinkable ennätys koskevat löysät huulet , me tajuaisit vähäsuolaista lähestymistapa. Hit tauon päästä kurkistamaan Blockbuster UK flyer - valmis ja odottaa harkintaa.

Jatka lukemista PlayStation Vita ulos lokakuussa, sanoo Blockbuster UK flyer


PlayStation Vita ulos lokakuussa, sanoo Blockbuster UK flyer alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 elokuu 2011 01:50:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Joystiq | lähde IGN | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar