mandag den 1. august 2011

Miten Mosasaurs liukui mereen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/xM4zpSqk0Zs/how-mosasaurs-slid-into-the-sea.ars:



1980-luvun alusta, tarina siitä, kuinka valaita käveli mereen on tullut yksi kuuluisimmista kaikkien evolutionaaristen siirtymiä. Pakicetus, Ambulocetus, Rodhocetus, ja monia muita-näistä fossiilisista valaita jalat ovat kauniisti osoittaneet miten maalla elävät nisäkkäät tuli sopeutunut elämään merellä. Mutta välillä 50000000 ja 40000000 vuotta tai niin sitten, valaat olivat juuri menossa läpi siirtyminen että monet muut selkärankaisten ryhmien olisi mennyt läpi ennen. Ne eivät olleet ensimmäiset selkärankaiset palata merelle, eivätkä he olleet viime ja paperi julkaistiin äskettäin Paleobiology jonka paleontologit Johan Lindgren, Michael Polcyn, ja Bruce Young on jäljittänyt historia, miten hyvin eri eläinryhmän saivat meri jalat.


Mosasaurs oli valtava Oceanic saalistajat. Ota Komodo Dragon, laita räpylät sitä, ja joissakin tapauksissa räjäyttää kunnes se on yli 40 metriä pitkä ja sinulla on jonkinlainen käsitys siitä, mitä nämä liitukauden meren liskoja olivat kuin. Heidän fossiilisia ennätys-stretching yli 27.000.000 vuosi-on myös melko hyvin tiedossa, ja niin mosasaurs edellyttäen Lindgren ja kollegoiden kanssa hyvä tilaisuus nähdä, miten nämä erikoinen eläimet kehittynyt.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar