mandag den 1. august 2011

Get Your häiritä Startup Battlefield Sovellukset Nyt

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/-QZyUKosAwY/:

On aika tuoda TechCrunch Häiritä kotiin San Francisco . Me hyväksymme sovelluksia startups käynnistää milloin Häiritä Startup Battlefield keskiyöhön asti tänään. Hakemukset Startup Battlefield voidaan nyt käsiteltävänä.


Onko Käynnistys on se mitä tulee seuraavaksi Getaround , Qwiki tai Soluto -ja selviämään tuomarit gauntlet vaatia pääpalkinnon 50.000 dollari, "häiritä Cup" ja huomionosoituksia yleisöstä? Jos luulet niin, muista hakea .


Häiritä on ensi käynnistyksen aloittaa kilpailu jossa lupaavimpia perustajat ja yrittäjät vie käynnistää niiden yritysten teknologian suurin vaihe edessä All-Star tuomareita. Meillä on joitakin kaikkein vaikutusvaltaisin innovaattoreita, enkelit ja pääomasijoittajat päätellen edessä yleisön 2000 sijoittajia, teknikot, ja paina.


Hakemukset on avoinna keskiyöhön asti PT, tänä iltana.. Hakemukset on tarkistettu jatkuvasti siten, joten ota omasi nyt. Video vaaditaan osana hakuprosessin. Emme hyväksy yhtään videota yli 5 minuuttia ja ne saisi ylittää 50 Mt. Vuonna video varmasti näyttää meille tuote, sen tärkeimmät ominaisuudet, ja mikä tekee siitä erilaisen. Jos valittu, saatamme käyttää segmenttien toimitettu videoita käynnistyksen aikana Battlefield kilpailun Häiritä SF. Hakijoita odotetaan myös liittää tiedoston jopa 5 Power Point dioja yhteenveto ja vahvistaa hakemuksen. Älä huoli, kaikki väitteet ovat luottamuksellisia.


Voidakseen kilpailla Startup Battlefield, etusija annetaan Stealth startups että aikoo aloittaa ensimmäistä kertaa yleisölle ja lehdistölle Häiritä SF. Kaikki startups on elää vähemmän kuin kolme kuukautta aikaa hakemuksen jättämisestä. Kilpailu tapahtuu San Franciscossa, mutta yritykset ympäri maailmaa ovat tervetulleita antamaan ja olemme erittäin rohkaista heitä tekemään niin. Yritykset, jotka ovat jo esitelty muissa julkistus tasaa eivät ole tukikelpoisia.


Muista lukea läpi kaikkia sääntöjä ja kurkistaa finalistia New Yorkissa ennen lähettämistä .


Häiritä SF tulee olemaan 12-14 09, edelsi meidän valtavan suosittu hackathon on 10-11 09.


Valtava kiitos kaikille sponsoreita, jotka tekivät TechCrunch Häiritä NYC mahdollista:


KAYWEB Angels : New Yorkin perustuu enkeli Investment Group, jonka kierre, joka tarjoaa kehittämispalveluita ja neuvontaa web-ja mobiili startup vastineeksi pääomaan.

Watchitoo : yhteistyöympäristön joka voidaan upottaa mille tahansa verkkosivulle.

iSpeech : antaa kehittäjille pääsy ihmisen laatua puheentunnistuksen ja tekstin puheeksi.

Ambrose : tarjoaa ulkoistettuja henkilöstö, palkat ja henkilöstökulut ratkaisuja.

Mashery : API hallintatyökalut ja strateginen palvelut auttavat yrityksiä liittää asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa.

CreditLoan : antaa taloudellista artikkeleita, tietoa grafiikka, laskimet ja online-sovelluksia huono luotto kuluttajille tutkia henkilökohtaisia ​​lainoja, luottokortteja ja velan vakauttamista palveluja.

3Scale Networks : API Management


Ingen kommentarer:

Send en kommentar