mandag den 1. august 2011

WD: n 9,5 Scorpio Blue 1TB kannettavan kiintolevyn vertailtava

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/31/wds-9-5mm-scorpio-blue-1tb-laptop-hard-drive-gets-benchmarked/:

Nykyään on vaikea horjuttaa halu pop solid state drive omaan seuraava kannettava, mutta vaikka olet alas pudottamalla tarvittavat kolikon, rajoittava kapasiteettivalinnat voivat tehdä hiton lähellä mahdotonta Pack rotilla purra. Niille sopiva suoraan tähän ryhmään, siellä Western Digitalin uusin kannettava ajaa: 9.5mm 1TB Scorpio Blue . Se on yksi ensimmäisistä tässä muodossa tekijä (lue: joka pujahtaa lähes kaikesta pienempi kuin Clevo) lyödä 1TB virstanpylväs, ja vain 99 dollaria, se on todellinen bargain. Benchmarking gurut yli Hot Hardware heitti sen läpi tavallista Gauntlet testejä, pistekorroosiota se vastaan ​​500GB Scorpio Black ja 640 Gt Seagate Momentus. Kuten voit todennäköisesti odottaa, 1TB kiekkoa bested kilpailun SiSoftware, ATTO ja CrystalDiskMarkilla testejä, vaikka eikä valtava marginaali. Still, kun suorituskykyä jopa notch samalla kehua koko teratavun tilaa tekee siitä jokseenkin ei-murskata kapasiteetin kummajaisia, ja voit lyödä lähde ristitulessa kaavioita osoittautumassa yhtä paljon.

WD: n 9,5 Scorpio Blue 1TB kannettavan kiintolevyn vertailtava alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 heinäkuu 2011 21:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Hot Hardware | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar