mandag den 1. august 2011

Käytössä: Desktop eroavuus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/31/switched-on-desktop-divergence/:

Joka viikko Ross Rubin edistää kytketty On , sarake noin kodintekniikan.




Viime viikon kytketty On keskusteltu siitä, miten leijonan ominaisuudet voitaisiin tulkita eri tavoin uusille käyttäjille tai ne tulevat iPad verrattuna niihin, jotka ovat käyttäneet Maceja jonkin aikaa, kun edellinen on kytketty On keskusteltu siitä, miten Microsoft valmistautuu samanlainen siirtyminen Windows 8. Sekä OS X Lion ja Windows 8 pyrkivät sekoittamaan elementtejä tablet käyttöliittymän elementtien kanssa työpöydän käyttöliittymässä tai - laitat sen toisella tavalla - sormi-ystävällinen kosketusnäyttö hiirellä perustuva käyttöliittymä. Jos Apple ja Microsoft voisi aalto taikasauva ja magially ovat kaikki apps tehdä yhdessä yössä, jotta he voisivat lähteä näppäimistön ja hiiren takana, he luultavasti. Koska he eivät voi kuitenkaan ristiriita vallitsee.



Silti, kun taas OS X-iOS Mashup joka on Lion näyttelyitä on osa kasvukipuja, lasku-off vaikutus ei ole yhtä voimakkaita kuin se näkyy se Windows 8. Pääsyynä tähän ovat, jotta merkitys kasvaa, perintö-, laitteisto-ja Metro.

Jatka lukemista käytössä: Desktop eroavuus


Käytössä: Desktop ero alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 heinäkuu 2011 18:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar