mandag den 1. august 2011

YouTuben Luoja pelikirjan: Opas saavuttaminen Internet Fame *

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tUuPSxR-toI/:

Katse kääntyä itseäsi (tai show) osaksi YouTube tähden, mutta eivät tiedä mistä aloittaa? YouTuben haluavat auttaa - video portaali on käynnistänyt kattavan oppaan, jossa esitetään miten sisällöntuottajien tulisi lähestyvän alustan ja mitkä ominaisuudet he voivat hyödyntää. 70 sivun opas on sopiva otsikko: Luoja pelikirjan .


Uusi dokumentti oli keskusteltu tänään VidCon konferenssissa Los Angeles, ja on osa YouTuben laajempaa tavoitetta auttamaan luovia tuottamaan laadukasta sisältöä (YouTuben uushankinta Seuraava Uusi Networks on kantava voima tämän tehtävän).


Tietenkin YouTube on nopea selventää, että vaikka tämä olisi hyödyllinen opas, ei ole mitään, mikä on taattu. Se on oikeastaan ​​vain harkittu joukon parhaita käytäntöjä - Jos sisältö ei ole mitään hyvää, optimoimalla viisi ensimmäistä sekuntia videon ei tule olemaan paljon apua. Ensimmäiseltä sivulta:



Luoja pelikirjan ei ole kokoelma sääntöjä tai taattu "temppuja" saada enemmän näkymiä. Sen sijaan se esittää parhaita käytäntöjä, optimointivihjeitä, ja ehdottivat strategioita rakennus yleisöä ja sitoutumista YouTubessa. "



Asiakirja on mojova 70 sivua pitkä, mutta ei ole niin pelottava kuin voisi luulla. YouTube on rikkonut sen jokainen miniguides kolmeen osaan: Ohjelmointi ja tuottaminen, julkaiseminen ja optimointi, yhteisön ja sosiaalisessa mediassa. Ja jokainen kärki sisällä osiossa at yhdellä silmäyksellä yleiskuvan kuinka kauan se kestää toteuttaa (helppoja asioita on viisi minuuttia, sitä vaikeampi niitä päivässä tai enemmän), joka mittarit kärki vaikuttaa, ja kuinka paljon vaikutusta sisällöntuottajat pitäisi odottaa.


Osa aiheista on selvää TechCrunch lukijat (käytä Facebook ja Twitter paljon!), Mutta on epätodennäköistä, että voit jo tietää kaiken siellä. Kohdat selvitetään, miten video metatieto voi olla sinulle hakutulossijoituksiin on erityisen hyödyllinen - ja siellä tarkistuslistan lopussa voit käydä läpi joka kerta kun lataat videon.


Huomaa, että kun siellä on koko jakson omistettu thumbnail optimointi, mikään ei siellä noin käyttämällä naisen pilkkominen kuin teidän pienoiskuvan, joka näyttää olevan kummallisen suosittu strategia sivustolla.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar