mandag den 1. august 2011

Kyocera Echo Gingerbread päivitys tuo WiFi soittaa, NFC tukea?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/31/kyocera-echo-gingerbread-update-bringing-wifi-calling-nfc-suppo/:


Um, okei? Hot kannoilla huhuja että Kyoceran Echo näkisi sen ensimmäinen merkittävä Android päivitetty 1. elokuuta vuonna lentää päivitetty sivu haltuunsa Yrityksen omien verkkosivujen yksityiskohtaisesti uhkaavat muutokset. Ellei joku Kyocera vetää nopeasti yksi, näyttää siltä, ​​että lähiaikoina Android 2.3.4 (Gingerbread)-päivitys tuo suorastaan ​​huikea lista uusia ominaisuuksia, mikä jo ainutlaatuinen luurin pystyy vielä harvinaisempaa urotekoja. Korot herätti? Meille kerrotaan, että päivitys tarjoaa hyppysellinen-to-zoom tuki selaimessa, galleria, kartat ja Sprint Navigation, parannettu lataukset App ja päivittää Swype 3,0 virtuaalisen näppäimistön, jossa Tap korjaus ja Vaaka sanavalinnat luettelo.



Mutta se on vain kärki sananlaskun jäävuoren - todellinen kicker on lisätty "Internet-puhelut yli WiFi" sekä "NFC lukijan vuorovaikutuksessa julisteita, mainoksia, tuotteita jne." Luit oikein, WiFi kutsuvan ja aiemmin mainitsematon NFC -siru! Kuten nyt, ainoa suuri yhdysvaltalaisen tukea WiFi kutsuvan on T-Mobile, eikä Sprint eikä Kyocera maininnut mitään salamyhkäistä Near Field Communications-moduuli meille. Onnekkain varhaisten omaksujien pitäisi nähdä niiden yli-the-air päivityksen vauhdissa läpi heti puoli tuntia, niin varmasti meille, jos tämä kaikki osoittautuu totta kommentit alla. Luonnollisesti tulemme etsien päivitystä meidän omat ja päivittää vastaavasti.



[Kiitos, Brain_ReCall]

Kyocera Echo Gingerbread päivitys tuo WiFi soittaa, NFC tukea? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 heinäkuu 2011 23:27:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Kyocera | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar