mandag den 1. august 2011

BigCommerce korottaa $ 15 miljoonaa auttavat vähittäiskauppiaita Hallitse E-Commerce

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mvD5vu3Iaes/:

BigCommerce , joka tarjoaa sähköisen kaupankäynnin ohjelmisto online-jälleenmyyjille ja kauppiaille, on nostanut 15 miljoonan dollarin sarjassa rahoitus yleisistä Catalyst Partners.


Käynnistetään vuonna 2009, BigCommerce tarjoaa kattavan SaaS vähittäismyyjille ja kauppiaita hallita sähköisen kaupankäynnin verkossa. BigCommerce auttaa pienyrityksiä valta kaikkeen ja liittyvät online-myymälä mistä haku inventaariosta online-maksut markkinointi ja SEO. Ja hinta ohjelmisto on edullinen pienille yrityksille, joiden perus-suunnitelmista alkaen 25 dollaria kuukaudessa.


Ominaisuuksiin kuuluu monikanavaista vähittäiskauppaa, automaattinen sähköposti markkinointi, varastojen hallinta, verkossa myymälä, ja enemmän. Yhtiö, joka on 20000 asiakasta ja on kannattava, myös käynnistänyt sovelluksen kauppiaita luettelo inventaario Facebookissa.


Yhtiöllä on 200.000.000 dollaria yhteensä liiketoimien kautta SaaS ja lisäämällä 1000 asiakasta kuukaudessa. Uutta rahoitusta tulisi käyttää laajentamaan yhtiön henkilöstömäärä Sydneyssä ja Austin, Texas toiminnan, myynnin ja markkinoinnin aloitteita ja enemmän.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar