mandag den 1. august 2011

Kysy Ars: miten käytän Etsi-komento putki?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/QBpBLjkCbus/ask-ars-how-to-use-the-find-command-in-a-pipeline.ars:


Vuonna 1998 Ask Ars oli varhainen piirre hiljattain käynnistänyt Ars Technica. Nyt kuten silloinkin, se on kaikki sinulle kysymyksiä ja yhteisömme vastauksia. Joka viikko me kaivaa meidän kysymys laukku, tarjoamaan omaa ottaa, napauta viisauden lukijoillemme. Voit lähettää oman kysymyksesi, katso vinkkejä sivulta .


Q: Tiedän, että voin käyttää find komennon komentoriviltä etsiä tiedostoja, mutta kuinka voin käyttää sitä muiden komentojen suorittamiseen reaalimaailman tehtävä? Mitä eroa on -exec parametri ja putkistoa xargs ?


find -komento on standardin apuohjelma UNIX-ja Linux-järjestelmissä. Se recurse kautta Hakemistorakenteet ja etsiä tiedostoja mukaisia ​​käyttäjän määritetty parametreja. On olemassa useita eri hakuoperaattoreita joita voidaan käyttää yhdessä saavuttaakseen hienorakeista file matching.


Tässä opetusohjelmassa, Selitän, miten käyttää find komennolla muutamia tavallisia hakuoperaattoreita ja sitten minä näytän sinulle joitakin esimerkkejä siitä, miten käyttää find komentoa putki.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar