mandag den 1. august 2011

HTC Desire Gingerbread päivitys on saatavana, vain USA: n ulkopuolella ja pitkä lista varoituksista

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/01/htc-desire-gingerbread-update-available-but-you-have-to-really/:


Ensinnäkin, jos omistat Pohjois-Amerikan variantti tämän luurin sitten olet poissa onnea. Samoin Japanin, Etelä-Korean ja joitakin Saksan puhelimia on myös suljettu pois. Vielä täällä? Okei sitten, mutta ehkä pidä siitä, mitä tulee seuraavaksi. Me tiesimme jo, että joko Sense UI tai jotkut esiasennetut sovellukset olisi raivattu pois tieltä vuonna Gingerbread talossa, mutta nyt näyttää siltä päivitys on niin epävakaa, että HTC on vain valmis vapauttamaan sitä ROM kautta kehittäjän sivusto . Tämä tarkoittaa tehdasasetusten palautuksen laitteen, nippu huolet SMS-ja MMS eivät toimi kunnolla, ja kylmä vastuuvapauslauseke, jos asiat menee pieleen. Silti ainakin HTC antoi (jotkut) meidän valinta. Käy lähde linkkiä alla tarkoituksella karmea ohjeita.



[Kiitos kaikille, jotka lähetetään tämän]

HTC Desire Gingerbread päivitys on saatavana, vain USA: n ulkopuolella ja pitkä lista varoituksista alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 elokuu 2011 06:16:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde HTC (Facebook) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar