mandag den 1. august 2011

Langaton snooping WASP drone tietää haluat extra jalapenoja, ei tomaatti viipaleina

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/01/wireless-snooping-wasp-drone-knows-you-want-extra-jalapenos-no/:


Tämä pelottava härveli on käsialaa pari amatööri DEFCON-tyyppejä jotka varautunut että jokaisen itseään kunnioittavan Spy koneen pitäisi pystyä matkimaan kännykkään tornit. Ja juuri näin Wireless ilmavalvontaa Platform ei - se temppuja AT & T ja T-Mobile puhelimia ottaisi yhteyden siihen sitten takaisin reitit tulevat puhelut kautta VOIP joten he eivät pudota, samalla tallennuksen Kaikki keskustelut 32 Gt laivalla varastointi. Se voi myös käsitellä hieman WiFi Vakoilee puolella, kiitos Linux-pohjainen hakkerointi työkalupakki ja 340000000 sanan sanakirjasta arvaamaan salasanoja. Mitä enemmän, WASP ilmeisesti saavuttaa kaiken tämän rikkomatta yhden FCC asetuksella. Joten, er, että on kunnossa sitten. Ai niin, ja emme halua mitään että täytettyjä kuori roskaa, kuulet?

Langaton snooping WASP drone tietää haluat extra jalapenoja, ei tomaatti viipaleina alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 elokuu 2011 05:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Digital Trends | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar