mandag den 1. august 2011

Foxconn Suunnittelu palkata 1 Million Robots

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hPLnanFFGFw/:

Foxconn suunnittelee korvaa monet on ahkerien ihmisten valmistajat noin 1 miljoonaa robotit, numero, jos te ajattelette sitä, on hyvin kuvaava kommentoida nykytilasta elektroniikan valmistus.


Ongelmiin näyttäisi 10000 robotteja tehtaalla nyt ja että määrä nousee 300000 ensi vuonna. Foxconn toimitusjohtaja Terry Gou suunnitelmia toiselle miljoonaa robotteja vuoteen 2014 mennessä. Yhtiö työllistää tällä hetkellä 1,2 miljoonaa ihmisiin.


Tärkein asia huomata tässä on, että useimmat toistuvia tehtäviä liittyviä valmistus - saattavat komponentteja, lopettamisesta, lastat siirtokuvia ja maali, ja testaus - ovat kaikki käsin. Vaikka me kuvitella, että teollisuus hoitaa valtava, Transformer kaltaisia ​​robotteja plop ulos täysin muodostuneita iPads in paha pii satiiri ihmisen lisääntymisen, on olemassa todellinen ihmisiä mukana lähes joka vaiheessa prosessia. Olemme kirjaimellisesti ei ole kaukana teollisen vallankumouksen täällä.


Missä ne kädet, jotka kerran napsahti meidän muovi geegaws yhdessä mennä kun robotit saapuvat? Luultavasti työttömyys linja, joka on jo asia erikseen. Tässä toivoen se ei tullut tähän, mutta aina vakava työvoiman säästö on sovellettu massatuotanto se ei ole päättynyt hyvin. Kysy vaikka Detroit.


Kuvan kautta TheOldRobots









Ingen kommentarer:

Send en kommentar