mandag den 10. januar 2011

Motorola Xoom: teeskennellä UI käytännön läpikäynti (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/09/motorola-xoom-pretend-ui-hands-on-walkthrough-video/:
Motorola Xoom on valtava tuote tänä vuonna kahdesta syystä: se on ensimmäinen suuri tabletti merkittävä Android valmistaja, ja se on lippulaiva laitteen Honeycomb , käyttöjärjestelmä, joka on ilmoitettu kymmeniä muita tabletteja täällä näyttää, mutta ei oikeastaan näkyy käynnissä niitä. Ainoa ongelma on, että Motorola ei ole todella osoittaa Honeycomb on Xoom joko. Sen sijaan he osoittavat demo video käyttöliittymään, joka tosiasiallisesti kulkee päälle todellista Honeycomb. Saat Hanko peiton alle, Jaakob tarttuu nopeasti laiton kurkistaa klo täysin asumatonta aloitusnäyttö, galleria sovellus, ja jopa tehtävä vaihtaja toinen päivä. Me vain pitää, että meidän välillämme, kuitenkin, ja kunnes saamme täyden virallista tarkastella UI, ajattelimme opastaa, että demo UI video Moto on käynnissä todellinen tabletin ja teeskennellä, kuten olemme itse käyttämällä asia, joka pitäisi selvittää muutamia totuuksia tämän upouuden Tablet OS samalla stoking egomme. Tsekkaa tauon jälkeen.

Update: Tässä galleriassa ei teeskennellä ja hyvin todellinen UI laukausta me kurkisti ensimmäisen käytännön postitse (myös laukaus tehtävän vaihtaja nykymuodossaan).

Jatka käsittelyssä Motorola Xoom: teeskennellä UI käytännön läpikäynti (video)

Motorola Xoom: teeskennellä UI käytännön läpikäynti (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 09 tammikuu 2011 22:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar