mandag den 10. januar 2011

Motorola Xoom kerskua barometrin, orastava meteorologit ovat löytäneet seuraava tabletti

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/10/motorola-xoom-to-boast-barometer-budding-meteorologists-have-fo/:
Sanoa Motorolan Xoom ollut tuli ulos kaapista puolueen CES olisi vähättelemällä asioita suuresti. Se oli varmasti yksi kohokohdista show, ja mahdollisuuksista, joita näytettiin ilmeisesti vain osa tarinaa. Mukaan Moto kehittäjän sivuilta, siellä on todella barometrin mukaan, puolellanne kiihtyvyysanturi, magnetometri, ympäristön valoisuuden tunnistin ja gyroskooppi. Kumma kyllä, etäisyyden tunnistin on jätetty pois sekoitus, mutta vakavasti ... barometri? Totta puhuen, tämä on oikeastaan vain usein unohdetaan seikka oli ensimmäisen kerran esillä VZW / Motorolan yhteisen lehdistötiedotteen , mutta se on hyvä tietää, että ainakin yksi lippulaiva liuskekivi on yhteensopiva Android 2.3: n barometri tukea. Tässä toivoen it'll olla hyödyllistä auttaa sinua kiertää ruma sääilmiöitä, tai jotain sellaista.

Motorola Xoom kerskua barometrin, orastava meteorologit ovat löytäneet seuraava tabletti perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 tammikuu 2011 10:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Puhelin Areena | lähde Motorola | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar