mandag den 10. januar 2011

Samsung näyttää joustava ja läpinäkyvä näyttää CES 2011 (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/09/samsung-shows-flexible-and-transparent-displays-at-ces-2011-vid/:
Vietimme muutaman minuutin show tällä viikolla Ogling prototyyppi näyttää, että Samsung Mobile Display yksikkö on tuottanut viime kuukausina pääesiintyjiä, joita jotkut erityisen mahtava 4,5 tuuman joustavan ja 19-tuumainen avoin AMOLEDs. Let's start with joustava yksikkö: Sammy näyttää olevan erityisen innoissaan tästä, osoittaa video, että se järkyttää, todisteeksi soimaan se toistuvasti moukaria - Vertaa tätä pudota betonille iPhone, ja he ovat jo oli meille yli. Vaikka yritys on vielä jonkin verran valmistuskapasiteettia haasteiden kohtaamista, kaupalliset edut näyttää olevan vahva ja he lopulta markkinoilla (vaikka ei vuonna 2011, valitettavasti).

Kuva läpinäkyvä näyttöjen hieman murkier - sekä fyysisesti että liiketoiminnan näkökulmasta. Vaikka he eivät ole yhtä selkeä kuin säännöllinen lasia tai terävä ja kirkas kuin perinteinen AMOLED näyttö, sinulla ihmettelemään, mitä he tekevät täällä: koko läpinäkyvä väri tehokkaasti pienen television kokoisia. Mielenkiintoista, Samsung kertoo, että he todella lähellä että tuotanto-valmis näihin - ehkä jopa lähelle kuin joustavat näytöt - mutta he etsivät vielä liiketoimintamallien että tekisit massa tuottavat niitä hakuprosessin. Seuraa tauko joidenkin video näistä Bad Boys, sekä 7-tuuman Super AMOLED joka etsii Galaxy Tab -valmis (ja joitakin muita herkkuja)!

Jatka käsittelyssä Samsung näyttää joustavat ja selkeät näytöt CES 2011 (video)

Samsung näyttää joustava ja läpinäkyvä näyttää CES 2011 (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 09 tammikuu 2011 18:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar