mandag den 10. januar 2011

Toyota debytoida uusi Prius-mallit, myös perhe-ystävällisemmäksi Prius V

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/10/toyota-debuts-new-prius-models-including-family-friendlier-priu/:
Toyota ei ole tehnyt luita siitä, että enemmän Prius mallit paljastetaan Detroitin Pohjois-Amerikan kansainvälisessä autonäyttelyssä, jopa heittää mainoksia jopa kaupunkia kysyy sen pitäisi olla Priuses tai Priii. (Me, kuten näette, päätti puoli-askel keskustelu.) Nyt me tiedämme, mitä on tulossa, ensin Prius V. Se MPV yhtiö on kiusanteko, periaatteessa vain pitempi versio neliovinen sedan kanssa viistoperä ja mahtava 60 prosenttia enemmän lastitilan - 32 kuutiometriä, mikä on enemmän kuin useimmat kompakti SUV. Se on mitoitettu 42mpg kaupunki, 38 maantiellä ja 40 yhdistetään, mikä on yllättävää 10mpg pienempi kuin sedan-malli. Se ehkä vähän pettymys, mutta saatavuus tänä kesänä on miellyttävä yllätys.

Kehittäminen ...

Filed under:

Toyota debytoida uusi Prius-mallit, myös perhe-ystävällisemmäksi Prius V perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 tammikuu 2011 13:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar