mandag den 10. januar 2011

AMD toimitusjohtaja Dirk Meyer eroaa, talousjohtaja Seifert Toteuttaessaan väliaikaisia rooli

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/10/amd-ceo-dirk-meyer-resigns-cfo-seifert-takes-interm-role/:
Mikä päivä siru uutisia, vai mitä? Ensimmäinen NVIDIA ja Intel kumoaa heidän julma retoriikka 1500000000 dollari rajat lisenssisopimus , ja nyt AMD on ravistamalla asioita hyvin alkuun. Nyt-entinen toimitusjohtaja Dirk Meyer on eronnut, mitä yhtiö on soittaa "yhteisellä sopimuksella" hänen ja hallituksen. Väliaikainen toimitusjohtaja on talousjohtaja Thomas Seifert, joka on pyytänyt ei pidetä ehdokkaana lähiesimiehen. Haku komitea seuraava toimitusjohtaja parhaillaan johtaa hallituksen puheenjohtaja Bruce Claflin. Olosuhteet takana Meyer lähtöä edelleen mysteeri, mutta jotain kertoo meille, että he eivät voi olla yhtä naurettava kuin viimeinen merkittävä toimitusjohtaja eroaa näimme näillä kulmilla.

AMD toimitusjohtaja Dirk Meyer eroaa, talousjohtaja Seifert Toteuttaessaan väliaikaisia rooli perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 tammikuu 2011 17:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink @ RahulSood (Twitter) | lähde AMD | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar