mandag den 10. januar 2011

Pioneer prototyyppi laser-pohjainen heads-up-näyttö, jossa Android käytännön (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/09/pioneer-prototype-laser-based-heads-up-display-with-android-hand/:
Pioneer prototyyppi laser-pohjainen heads-up-näyttö, jossa Android käytännön
Katse alas mittareita? Virallisesti passe. Tutustu Pioneerin visiota tulevaisuudesta, prototyyppi, joka käyttää upotettu laser-projektori ( Microvision , koska se oli). Ne osoittivat sen hieman aikaisemmin Japanissa , mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun olemme nähneet sen Yhdysvalloissa ja meillä on mahdollisuus kokeilla sitä. Juuri nyt se on juuri käynnissä staattinen demo, mutta ajatus on, että virtuaalinen concierge (asiamiehet suosikki maskotti ponnahtaa antaa sinulle tietoa, ja voit myös saada videokuvaa liikenteen kamerat, kaikki ilman että sinun täytyy katsoa alaspäin. tiedot on tarkoitus tulla kautta älypuhelin, opimme myöhemmin Android yksitellen, että vaikka asiat ovat hieman epäselviä. julkaisupäivä on hieman epämääräinen myös joskus vuonna 2012, mutta emme kertoneet yhtiö on työskennellyt autoalan yritysten . Voisimmeko saada tämä ensi vuonna? Saapa nähdä.

Jatka käsittelyssä Pioneer prototyyppi laser-pohjainen heads-up-näyttö, jossa Android käytännön (video)

Pioneer prototyyppi laser-pohjainen heads-up-näyttö, jossa Android käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 09 tammikuu 2011 23:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar