mandag den 10. januar 2011

Bigfoot Networks intros Killer E2100-powered emolevyt ASUS, MSI ja Gigabyte

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/10/bigfoot-networks-intros-killer-e2100-powered-motherboards-from-a/:
Näyttää, että kiusaaja oli enemmän kuin vain kiusaa. Se on itsestäänselvyys. Takaisin Computex, Bigfoot Networksin toimitusjohtaja kertoi , että hänen seuraava suuri tavoite oli emolevyillä. Yhtiö on jo infuusiona sen Killer E2100 pelaamista verkkokortti tulee GPU , ja täällä CES se virallisesti ilmoittaa kolme kumppanuuksia tärkeimpien emolevyn päättäjille. MSI, ASUS ja Gigabyte ovat kaikki laivalla, ja tämä tarjoaa uuden linjan G1-Killer mobos myöhemmin tänä vuonna. ASUS on tiskaamassa ulos ROG Rampage III Black Edition (kuva yllä), joka ominaisuus E2100 on yhdistetty LAN / audio kutsutaan puhuttu Thunderbolt, mutta arvaus on yhtä hyvä kuin meidän, kun se tulee eritelmiä ja CPU yhteensopivuutta. Hinnoittelu ja julkaisutiedot edelleen mysteeri kaikessa, mutta se käytännössä takaa, että näemme enemmän näistä keskeytyksistä lähikuukausina.

Bigfoot Networks intros Killer E2100-powered emolevyt ASUS, MSI ja Gigabyte perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 tammikuu 2011 04:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Gigabyte , Bigfoot Networks (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar