mandag den 10. januar 2011

VW kiusaa Passat kanssa Fender äänentoistojärjestelmän tehdä ajamisesta kuin rokkaamasta (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/09/vw-teases-new-passat-with-fender-audio-system-to-make-driving-mo/:
VW kiusaa Passat kanssa Fender äänentoistojärjestelmän tehdä ajamisesta kuin rokkaamasta (video)
Koskaan toivottaa teille voisi tunnustelu-indusing basso, hämmentävältä Mid, ja korva-halkeamisen noussut konsertin sinua aina ajaa? Se korvasi silti soi aamulla matkalentonopeudella kotiin ruokakauppaan? Se ajatus Fender palkkio audiojärjestelmän, joka otetaan keskeiseen asemaan Volkswagenin n uuden sub-$ 20k Passat - joka muuten on rakennettu uusi tehdas Chattanooga, TN. Auton audio-järjestelmä on seurausta kanssa Panasonic , josta ilmoitettiin jo vuonna 2007 . VW ei ole aivan täysin paljastettiin auto lihassa maailmaan vielä (joka on tulossa huomenna), mutta se ei katso aiheelliseksi isäntä tapahtuma kiusanteko auton antaneen lehdistötiedotteessa todetaan järjestelmä "tuo raaka tunteet elävästä musiikista ajokokemuksen. " Olemme yrittäneet kaapata kokemusta videon alla, mikä tekee meistä hyvin innoissani yhtiön uusin sedan todellakin.

Galleria: Volkswagen Passat

Jatka käsittelyssä VW kiusaa uusi Passat on Fender äänentoistojärjestelmän tehdä ajamisesta kuin rokkaamasta (video)

VW kiusaa Passat kanssa Fender äänentoistojärjestelmän tehdä ajamisesta kuin rokkaamasta (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 09 tammikuu 2011 22:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar