torsdag den 9. december 2010

BlueSLR dongle ja app Tee iPhonesta DSLR kauko laukaisin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/09/blueslr-dongle-and-app-turn-your-iphone-into-a-dslr-remote-shutt/:
Sinulla on puhelin, sinulla on DSLR, mutta vaikka rakastat heitä molempia yhtä, kahta melko paljon koskaan puhu. Tämä epäonnistuminen vangitsemaan synergiaetuja arvo on nyt lopussa, mutta kiitos BlueSLR Bluetooth dongle ja sen mukana IOS app. Yhteensopiva iPhone (alas 3G-malli), iPod touch (toinen sukupolvi ja kohta), ja iPads tämä kauko-ohjausjärjestelmä avulla voit manuaalisesti käynnistää oman Nikonin n laukaisu etäisyydeltä jopa 300 metriä. Mukana on myös GPS-koodaus, jos haluat , että sellainen asia , ja vaihtaa vuonna app. säätää valotuksen pituutta. App itse on ilmainen, vaikka dongle asettaa sinut takaisin mahtava 149 dollaria. Ainakin se kommunikoi Bluetooth, joka ei edellytä näköyhteyttä, kuten Nikonin oma IR kaukosäätimet. Yhteensopivuus on asetettu laajentaa koskemaan Canon DSLRs ja Android ja BlackBerry älypuhelinten tulevaisuudessa, mutta jos olet jo saanut D5000 ja iPhone 4 makaa ympäriinsä etsimässä kaihoisasti toisiamme, voit etukäteen tilata BlueSLR alkulähteellä linkki alla.

BlueSLR dongle ja app Tee iPhonesta DSLR kauko laukaisinta perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 joulukuu 2010 06:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Gizmodo , Electronista | lähde BlueSLR | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar