torsdag den 9. december 2010

Ona Union Street DSLR / kannettavan laukkuna tarkastelu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/09/ona-union-street-dslr-laptop-messenger-bag-review/:
Oletko koskaan kuullut Ona? Asti viime viikolla, emme olleet myöskään. Osoittautuu, Ona n levittäjä "hieno" kamera laukut ja asusteet, ja koska se on lomakautta, Ajattelimme parhaaksi olla Hanhi on asu uusin ja suurin - tiedätte, vain jos olet kameran rakastaja perheesi kuka olet vielä ostaa. Täysin uusi Union Street (279 dollaria) on selvästi hyväpalkkainen olkalaukku ulkopuolella, mutta sisäosat ovat järjestetty siten, että amatööri valokuvaajan / gadget rakastaja olisin kiitollinen. Siellä on tilaa muutaman kynät (objektiivin ja / tai muste lajike), älypuhelin, navigointilaite, 15-tuumainen (tai pienempi) kannettava tietokone ja - mukaan Ona - DSLR yhdessä kolmen linssit. Muut huomionarvoinen seikka on vahattu kangas ulkopuolella (puhuttu Waxwear), joka on yleensä jyrkempi ja säänkestäviä kuin keskiverto laastari mokka tai nahka. Miten se kaikki ravistaa? Tule tauon jälkeen meidän pari penniä.

Jatka käsittelyssä Ona Union Street DSLR / kannettavan laukkuna tarkastelu

Ona Union Street DSLR / kannettavan laukkuna tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 joulukuu 2010 11:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Ona Laukut | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar