torsdag den 9. december 2010

Snapstick osoittaa pois iPhone-ohjattu Internet TV prototyyppi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/09/snapstick-shows-off-iphone-controlled-internet-tv-prototype/:
Se ei ole vielä varsinainen tuote vielä, mutta nousukas Snaptick antanut Crave aikaisin katsomaan sen eponymously mainituilla internet-TV-järjestelmä, jota se sanoo, haastaa tykkää Google TV ja Apple TV. Yhtiön koukku on se, että yksinkertaisesti antaa "täyden web" televisioon, jota voidaan ohjata joko puhelimen tai kannettavan tietokoneen. Kun kyseessä on yhtiön iPhone app, voit itse leffa sisältöä iPhone-tv, ja jopa useita ihmisiä valvoa samalla TV omien iPhone. Asiat saavat hieman monimutkaisempi, kun kyse on todellinen laite, vaikka. Tuntuu yhtiö vieläkään ole varma missä muodossa se aikoo toteuttaa - se voi olla erillinen digisovitin kuin prototyyppi yllä, tai se voi olla sisäänrakennettu tulee Blu-ray-soitin tai TV. Koska asiaintila, sen ei pitäisi tulla niin paljon yllätyksenä, että ei ole mitään viitteitä hinnan tai julkaisupäivää, mutta yhtiö on nyt hyväksyä hakemukset yksityisen beeta, ja voit saada käsityksen siitä, mitä voisi olla tavaratalo video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Snapstick osoittaa pois iPhone-ohjattu Internet TV prototyyppi

Snapstick osoittaa pois iPhone-ohjattu Internet TV prototyyppi perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 joulukuu 2010 14:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Haluta kovasti , Snapstick | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar