torsdag den 9. december 2010

Apple luottaa Intelin Sandy Bridge grafiikkaa tulevaisuudessa MacBookit, AMD GPU MacBook Pro?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/09/apple-to-rely-on-intels-sandy-bridge-graphics-in-future-macbook/:
Apple käyttää Intelin Sandy Bridge prosessoria tulevissa kannettavissa tietokoneissa, ei yllätyksiä, mutta mitä mielenkiintoista näistä tulevista koneista on, että jotkut niistä saattavat vedota pelkästään Intelin siru sekä yleis-ja graafinen käsittely tehtäviä. Se sana tavallista "lähteet tuntevat Applen suunnitelmia", jotka odottavat "MacBook-mallit on näytön kokoa 13 tuumaa ja alle" ja välttää sisällytetään erillinen näytönohjain ja ajaa onneaan parantaa graafista suorituskykyä Intelin tuleva do- It-All siru. Tällä hetkellä ei ole ala-13.3-tuumainen MacBookit, joten ehdotus yhden on varmasti kiehtova, mutta tärkeä asia täällä näyttää olevan, että NVIDIA on jätetty pois Applen puolue, koska MacBook Pro on myös ennustettu siirtyä jopa AMD- jos näytönohjaimen. Kaikki nämä muutokset on tapahtumassa Applen seuraava päivityksen, joka on tietysti odotettavissa jossain vaiheessa ensi vuonna. Vaikka, kuten CNET huomauttaa, tämä kaikki voitiin vain massiivinen neuvottelee juoni saada NVIDIA pelata mukavampaa sen hinnoittelu, olemme taipuvaisia uskomaan, Intel on vihdoin saanut sen integroitu näytönohjain jopa tasolle, jolla se miellyttää vaativankin tastemakers klo Apple.

Apple luottaa Intelin Sandy Bridge grafiikkaa tulevaisuudessa MacBookit, AMD GPU MacBook Pro? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 joulukuu 2010 08:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde CNET | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar