torsdag den 9. december 2010

Exclusive: PlayStation Phone "Zeus Z1" prototyypillä vertailukohtia video

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/09/exclusive-playstation-phone-zeus-z1-prototype-benchmarked-on/:
Emme voi saada tarpeeksi Sony Ericssonin PlayStation Phone (tunnetaan myös nimellä Zeus Z1), ja emme vierasta ei voi sinua. Olimme juuri lähettänyt uuden videon laite toiminnassa, mutta nyt se on käynnissä Qualcommin Neocore benchmark app. Kuten huomaatte, laite onnistui 24,4 sekunnissa keskimäärin. Tämä ei tunnu paljon - myös Nexus S, esimerkiksi juuri vetänyt pois 55.6fps - mutta muistaa, tämä ei ole lopullinen ohjelmisto (tai laitteisto luultavasti), joten mitään johtopäätöksiä lainkaan lukea tämän vertailuarvon juuri nyt. Silti se on mukava saada toisen koska puhelimen me tuuman lähemmäs maaliin emme vielä voi tehdä ylle horisontin. Sorry, no dia-out peliohjain, mutta näki viime viikolla . Älä ole ahne. Video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Exclusive: PlayStation Phone "Zeus Z1" prototyypillä vertailukohtia video

Exclusive: PlayStation Phone "Zeus Z1" prototyypillä vertailukohtia video perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 joulukuu 2010 14:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar