torsdag den 9. december 2010

Sparkpad alusta paljastaa tapa FCC, voisi tehdä villeimmätkin valokuvakehys fantasioita totta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/09/sparkpad-embedded-computing-platform-revealed-by-way-of-fcc/:
Vierailu Sparkpad verkkosivuilla antaa sinulle hieman enemmän kuin "tulossa pian" teaser, mutta eivät kaikki on menetetty, ystävät: uusi Hakemukset FCC: n tietokantaan tänään kerroit kissa pussista. Emme vielä tiedä tarkalleen, miten tämä tavaraa aiotaan myydä, mutta Sparkpad tuotteet ovat hieman kuin Bug Labs suurempien näyttöjen, ilmeisesti jotta harrastajat ja yritykset ilman massiivista T & K-budjetit heittää yhdessä Linux-pohjaisia interaktiivisia tuotteita, jotka toimivat on valokuvakehykset vaihtelee 7-10.4 tuumaa - ja jos se ei ole tarpeeksi suuri, siellä on myös jonkinlainen vaihtoehto kauko toimi näytöt 15 tuumaa ja suurempien. Laitteet voidaan ohjelmoida Flash-Lua kieli, tai - pian - käyttäen Android SDK, tehden melko monipuolinen asetukset. Mielenkiintoista, Sparkpad käsikirjan huomauttaa, että tämä on kehitysalusta, jota käyttävät iGala kosketusnäyttö valokuvakehys siitä pari vuotta sitten, joten emme vierasta, että yhtiö on juuri nyt katsot avaamista taustalla foorumi kaikille tulijoille. Oli miten oli, joo - Jos olet joskus unelmoinut ohjelma oman DreamScreen , Sparkpad voisi olla tapa rullata.

Sparkpad alusta paljastaa tapa FCC, voisi tehdä villeimmätkin valokuvakehys fantasioitaan tulla totta perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 joulukuu 2010 12:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde FCC , Sparkpad | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar