torsdag den 9. december 2010

Suuret tech valmistajat pudottaa VGA vuoteen 2015, Apple mitähän vei heidät niin kauan

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/09/major-tech-manufacturers-to-drop-vga-by-2015-apple-wonders-what/:
Syndikaatin kulutuselektroniikan Titaanit kuten AMD, Dell, Intel, Lenovo, Samsung ja LG ilmoitti tällä viikolla, että sen tuotteet yhdessä pudota tukea VGA vuoteen 2015. Sanomalla Sayonara ja 20 +-vuotias analoginen tekniikka on melko itsestään selvä meille tässä päivässä ja ikä, mutta neuvosto doom ilmeisesti oli pakko mainita DisplayPort n ja HDMI: n edut energiatehokkuuden lisääminen, pienempi koko ja tukea korkea-päätöslauselmia osoituksena liikkua ei ollut henkilökohtainen - vain liiketoimintaa. AMD aikoo johtaa maksun aloittamalla VGA poistoprosessin vuonna 2013 ja jopa aikoo venymään riisumalla DVI-I ja matala jännite-ero signalointi tekniikka (LVDS) tukemme. Olemme ehdottomasti puolelta AMD: n halu keskittyä kärjessä standardien kuten DisplayPort 1.2 ja HDMI 1.4 a aikaisemmin, mutta jos paljon läpimenoaika ja "vihreyden" tekosyitä auttaa kaikkia muita, jotka rangaistuksen nukkua paremmin yöllä, niin olkoon niin.

Jatka käsittelyssä Major teknologian valmistajat pudottaa VGA vuoteen 2015, Apple mitähän vei heidät niin kauan

Suuret tech valmistajat pudottaa VGA vuoteen 2015, Apple mitähän vei heidät niin kauan perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 joulukuu 2010 10:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Electronista | lähde Intel | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar