torsdag den 9. december 2010

Hiilinanoputkia törmätä maaginen polymeeri, tulee "kovempi kuin Kevlar"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/09/carbon-nanotubes-run-into-magical-polymer-become-tougher-than/:
Aivan kuten grafeeni , hiilinanoputket näyttävät lyömällä kaikki sylinterit laboratoriossa. Tietenkin voimme laskea yhden käden sormilla sormen kuinka monesti olemme nähneet niitä tehdään ero "todellisessa maailmassa", mutta me emme anna toivoa vielä. Tutkijat cadre yliopistot ovat tulleet yhdessä ratkaista yksi nalkuttava kysymyksistä, kun puhutaan hiilinanoputket - aikaisempina tutkimuksissa niputtaminen Näistä putkista johti heikkenee huomattavasti voimaa, mikä puolestaan johti runsasta vuodatusta kyyneleitä. Mutta kiitos uuden lähestymistavan, joka sekoittaa mitäänsanomaton polymeeri, he ovat onnistuneet taikomaan "korkean suorituskyvyn fiber on erittäin kova, vahva ja kestävä epäonnistumaan." Tarkemmin syntyvä aines on sanottu olevan "kovempi kuin Kevlar, eli se on suurempi kyky imeä energiaa rikkomatta." Erityisesti tämä aine ei ole vahvempi kuin Kevlar, koska se kestää vika ei ole aivan jopa nuuska, mutta voit panostaa Gurut työtä se ei lopeta ennen kuin se on. Ja sitten, ystävät, meillä on virallisesti saapunut tulevaisuus.

Hiilinanoputkia törmätä maaginen polymeeri, tulee "kovempi kuin Kevlar" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 joulukuu 2010 00:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Gizmag | lähde Northwestern | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar