søndag den 3. juli 2011

Googlen Kuuden Front War

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/s4kUgoc3V98/:


Toimittajan huomautus: Vieras avustaja Semil Shah on yrittäjä kiinnostunut digitaalisen median, kuluttajien internet, ja sosiaaliset verkostot. Hänen toimipaikkansa on Palo Altossa ja voit seurata häntä viserrys @ semilshah .


Vaikka tech maailma on kaikkien huulilla käynnistää ja vaikutuksia Googlen uusi sosiaalinen verkosto, Google + , on syytä huomata, että Google ei ole vain sodan Facebook , se sotii useita yrityksiä ympäri eri aloilta. Itse asiassa Google taistelee monen edessä sodan joukko tech jättiläisten hallintaa koskevia joitakin arvokkaimmista palaset kiinteistöjen tekniikkaa. Olipa sosiaalinen, mobiili, selailu, paikallinen, yritys, tai jopa etsiä, Google ei hyökkää kaikista näkökulmista. Ja saat olla aivan varma, he taistelevat takaisin ja taistelevat takaisin, kovaa. Yrittäjä-kääntyi-pääomasijoittajalle Ben Horowitz pohjustaneet tätä virassaan rauhanajan Toimitusjohtaja / Sota toimitusjohtaja , sanoi Larry Page "näyttää todennut, että Google on siirtymässä sota ja hän selvästi aikoo olla sodanajan toimitusjohtaja. Tämä syvällisen muutoksen Googlen ja koko korkean teknologian teollisuus. "Horowitz on täsmälleen oikea.


Before I tutkia jokaisen taistelun rintaman sodassa, on tärkeää korostaa sitä, että ehkä mikään muu alan yritys juuri nyt kestäisi niin monipuolinen hyökkäys, saati voi kostaa tehokkaasti. Toki Apple voisi saada työnnetään ympäriinsä Facebook, joten se integroitu Twitter osaksi iOS5, ja varmista, Amazon ja Apple ovat omat tussles yli digitaalisen median ja maksut, mutta lopussa päivä, Google on tässä ainutlaatuisessa ja mahdollisesti hyvin haavoittuva asemaa, joissa testataan yhtiön sisua ja kykyä ei vain uusiuduttava, mutta myös ehkä vahvistaa sen ydin. Otetaanpa nopeasti tutkia Googleplex , jotka voivat nyt muistuttavat enemmän sotilaallinen monimutkainen, piirtämistä ulos strategioita ja taktiikoita tähän sotaan. Google on taistelu vähintään kuusi rintamilla samanaikaisesti.


Selain Front: Käyttäjät valita Internet Explorer ( Microsoft ), Firefox ( Mozilla ), Safari (Apple), ja Googlen tarjoamalla, Chrome . Spekulaatiot on, että Facebook on kiinnostunut selaimen, liian, sillä Mozilla perustaja Blake Ross on työntekijä, mutta ei ole vielä tapahtunut. Viime aikoina sosiaali-selain RockMelt herätti joidenkin ihmisten etuja, ja viime viikolla turvattu $ 30M rahoituksessa, lisäämällä Facebook hallituksen jäsenet Jim Breyer ja Marc Andreessen sen hallituksen. Andreessen tuntee luonnollisesti asia tai kaksi noin selaimista. Vaikka useimmat selaimet avulla käyttäjät valtaan heidän Etsi Google kuin vaihtoehto, Googe n Chrome tarjoaa ei johda selaimen markkinaosuus, ja


Ingen kommentarer:

Send en kommentar