søndag den 3. juli 2011

Seksuaalinen aktiivisuus seurataan Fitbit näkyy Googlen hakutuloksissa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xT_q0KAD7B4/:



Yikes. Käyttäjät kunto ja kalori Tracker Fitbit ehkä enemmän varovainen, kun luot profiilin sivustolla. Seksuaalinen aktiivisuus monien käyttäjien yhtiön tracker ja Online Platform löytyy Googlen hakutuloksissa, mikä tarkoittaa, että näiden käyttäjien profiilit ovat julkisia ja haettavissa. Voit napsauttaa tästä päästä näihin tuloksiin.


Kuten ehkä tiedätte, Fitbit Tracker on kompakti puettavat laite, leikkeiden päälle vaatteet tai pujahtaa taskuun ja kaappaa kautta kiihtyvyysmittari tekniikkaa, tietoa päivittäin terveyttä koskeviin toimintoihin kuten toimet, kuljetun matkan, kulutetut kalorit, liikunta voimakkuustasoa ja unen laatua. Käyttäjät voivat myös kirjautua ravitsemus, paino, muiden toimintojen (mukaan lukien seksuaalinen aktiivisuus) ja muiden terveyttä tietoa sivuston saadakseen kokonaiskuvan heidän terveydentilansa.


Joten miksi Fitbit käyttäjien profiileja voi olla haettavissa Google? Ei se ole oikeastaan ​​Fitbit vika. Kun luot profiilin, oletuksena suojausasetus mahdollistaa profiileja löytyy hakutuloksissa (Google, Bing jne.). Jos et tyhjennä tätä asetusta, se ilmeisesti Tee profiilistasi julkinen kaikille löytää.


Joten nämä käyttäjät voivat tietämättään jakavat intiimien yksityiskohtia (eli suudella, halailu ja enemmän) kun äänittää seksuaalinen aktiivisuus laskea kuinka monta kaloria he ovat paloi tiettynä ajanjaksona.


Tietysti sukupuoli ei lasketa käyttää, mutta kannattaa miettiä kahdesti ennen kuvaamista sen Fitbit ja tehdä profiiliisi yleisölle avoimia (TMI, anyone?). Ja vähentämään tätä asiaa, ehkä Fitbit pitäisi muuttaa yksityisyyden oletusarvot.


Kiitos Andy Baio varten kärki.














Ingen kommentarer:

Send en kommentar