søndag den 3. juli 2011

Phoenix ja lohikäärme

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/KwBuEtk8R_I/:

Olen Intiassa. Se on loistava sotku. Kaduilla Delhi pysyvät kuohuu, loputon Vortex kaaoksen, koska ne olivat kun viimeksi vieraillut yksitoista vuotta sitten, mutta nykyään hohtavan uusia moottoriteitä, ostoskeskuksia ja viiden tähden hotellit nousta niiden yläpuolella. Tyylikäs ja tehokas uusi metro kuljettaa miljoonia ihmisiä päivässä, mutta vuodot on monsuunisateet. Esikaupungissa Gurgaon näyttää täysin ensimmäisen maailmansodan, yhtä suureen osaan toimisto torneja, ostoskeskuksia, ylellisyyttä aidatulla asunto-saarekkeita, ja golfkenttiä, mutta New York Times hiljattain raportoi , sillä ei ole "toimiva citywide viemäriin tai viemäriverkkoon; luotettavan sähkön tai vettä, ja julkinen jalkakäytävät, riittävä pysäköinti, kunnon teitä tai mitään citywide järjestelmä julkisen liikenteen. "Samaan aikaan hallitus on sekaisin korruptioskandaalit, kuten viime vuoden kisat fiasko ja mahtava 40000000000dollari arvosta väärin huutokaupattiin 2G spektrin.


Keskeinen kysymys aikamme on, onko tämä Kiinan vuosisata tai Intian. (Olettaen, että käsite kansallisvaltioiden selviää, mikä näyttää todennäköiseltä, ei ole oikeastaan ​​mitään muuta contendereiksi, Kiina ja Intia sisältävät lähes puolet ihmiskunnasta, ja molemmat ovat hyvin matkalla taloudellinen suurvalta.) Myönnän, että juuri nyt Se ei ehkä tunnu paljon kilpailuun. Kiina on enemmän asukkaita, jo vuosikymmen eteenpäin Intian taloudellisen kehityksen, kasvavat nopeammin, ja-mitattu patentit -paljon innovatiivisia. Kiinassa saavutukset ovat suoritettavissa käskystä hallituksen, Intian, asiat jotenkin onnistunut saamaan siitä huolimatta hallitus.


Mutta mielestäni on etu. En usko patenttihakemusta mitata todellista innovaatiota. Mielestäni Intia on innovatiivisempi, ja että se lopulta voittaa taloudellinen kilpailu, ei vain huolimatta Intian viranomaisten tapana epäpätevä itsetuhon, mutta sen vuoksi. Ei essee Eric Raymond, nimeltään katedraali ja basaari , joka on kuuluisa ohjelmistojen maailmaan. Se vertaa ja kontrasteja kaksi mallia ohjelmistokehityksen ylhäältä alas "katedraalin" tyyppisessä esim. GCC, ja kaoottinen-joskus hipoo anarkistinen-ylhäältä alaspäin "basaari" malli esim. Linux. Mielestäni on olemassa yhtymäkohtia ohjelmistokehityksen ja taloudellista kehitystä, ja että Kiina on katedraali (tai ehkä jopa suljetun lähdekoodin Microsoft) taas Intia on basaari. Ja ohjelmistojen maailmaan lopulta basaari voitti.


Harkitse korruptiota. Se on vitsaus molempien kansojen. Olen jo mainittu muutamia Intian suurinta hittiä. Kiina liian vaivaa lähes viikoittain korruptioskandaalit ; äskettäin, kun tuli ilmi, että sen rautatie ministeri oli ottaa, se hidastui sen brändi-n


Ingen kommentarer:

Send en kommentar