søndag den 3. juli 2011

Googlen "Pi" edessä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/A3gqRH6IW04/:

Kuten me kaikki tiedämme nyt, Google ei voittanut oikeudet 6000 + Nortelin langaton ja mobiili patentteja. Sen sijaan konsortio jossa monet Tärkeimmät kilpailijat eivät. Tämä on pistävät . Mutta lisätietoja syntyy siitä huutokaupassa itse, se varmasti näyttää siltä, ​​Google ei ottaen koko juttu liian vakavasti. Ja se on harmi. Koska Android voidaan ruhtinaallisesti ruuvata ilman sellaisia ​​patentteja.


Erityisesti Nadia Damouni Reuters raportoi tänään, että seuraavat alkuperäisen " stalking horse "hintatarjousta, jotta saat pallon liikkuvan, Google ojensi tarjoukset 1902160540dollari, 2614972128 dollaria - ja 3141590000dollari. Jos nämä numerot tutulta, se johtuu olet nörtti. Brun on vakio, Meissel-Mertens vakio, ja kyllä, Pi. Niinhän Google oli tarjouksia ehkä tärkein huutokauppaan ikinä ollut mukana tuumaa


Ei ole yllättävää, ne on toisessa päässä huutokauppa ei ollut aavistustakaan, mitä Google on tekemässä. Ja löysi heidän käyttäytymisensä arvaamaton ja outoa.


"Google oli hinnoittelun numeroita, joihin ei edes numeroita", lähteet sanoi Reutersille. "Joko ne olivat äärimmäisen varmoja tai ne olivat kyllästynyt", sama lähde sanoi. Tämä johti Reuters raportoi:



Ei ollut selvää, mitä strategia Google työllisti, onko se halusi sekoittaa kilpailija tarjoajille, pelotella niitä, tai yksinkertaisesti ilmaista ylenkatse on olennainen osa yritys-persoonaa. Riippumatta sen syistä, Googlen metkut eivät toimi.



Ei, he eivät. Ja nyt yhtiö näyttää valtava aasit jälkikäteen.


Olisi ollut eri asia, jos Google oli tehnyt aikana Spectrum huutokauppa vuonna 2008 - jonka he koskaan tarkoitus voittaa. He vain halusivat työntää hinnoitteluun tarpeeksi korkea , jotta hallitus voisi valvoa auki säännöt myydään spektrin (joka Verizon päätyi voittaa suurimman palan ). Mutta Nortel patentit, Google ehdottomasti ei halua voittaa. Ja monet yhtiössä arvioidaan. Ehkä se johti tähän yli-luottamusta ja jackassery.


Toki jälkikäteen voi sanoa, että Google ei aio voittaa joka tapauksessa - Reuters raportoi myös, että Google oli valmis menemään jopa $ 4 miljardia euroa ja voittanut tarjous oli lopulta 4,5 miljardia dollari. Mutta jälleen, he eivät tienneet, että tuolloin. He luulivat aikovat voittaa ja ilmeisesti ajatellut ne voisivat hauskaa prosessissa. Samaan aikaan uutistoimisto Reutersin mukaan "lähteistä, he löysivät tämän ongelman syrjässä ja luotaantyöntävä. Se varmasti ei auttanut Googlen tapauksessa.


Nortel oli epäilemättä mielellään julistaa konsortion featuring Apple, Microsoft, RIM ja muut kuin voittaja - vaikka he olivat tietää tämä tulos joutuu paljon enemmän valvontaa (ja sellaisena, vie paljon enemmän aikaa lähellä) kuin jos Google oli voittanut.


Valitettavasti tämä käytös tuntuu seuraavan viime MO Google. He menevät tilanteisiin äärimmäistä luottamusta kun niiden ei pitäisi, niin ne näyttävät yllättyneitä, kun asioita purkaa. Missä ovat ne musiikin käsittelee lupasi yli vuosi sitten? Entä television sisältöä käsitellään Google TV? Lista jatkuu. Kuten kirjoitin yli kuusi kuukautta sitten , Google näyttää olevan elää unimaailmaan - ja he särmäys vaarallisen lähellä limbo.


Et voi liioitella miten


Ingen kommentarer:

Send en kommentar